De specialist in het verwijderen van graffiti, anti graffiti coatings, graffiti remover en graffiti verwijder machines.
U bent op pagina: Home > Graffiti removers

Graffiti removers

Graffiti remover AGP 790

AGP 790 - Graffiti remover

De graffiti remover AGP790 is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van graffiti en verf van poreuze ondergronden. Het grote voordeel is dat AGP790 graffiti remover zowel koud als warm toegepast kan worden.

Leuzen, tekeningen en teksten kunnen met AGP790 graffiti remover op een simpele manier verwijderd worden zonder schade toe te brengen aan de ondergronden en is biologisch afbreekbaar.
Graffiti removal is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Graffiti remover

Alkalische graffiti removers

AGP 1414 - Alkalische graffiti remover

De graffiti remover AGP 1414 is een sterk alkalische graffiti remover die ook onder vochtige omstandigheden gebruikt kan worden. Deze graffiti remover kan zowel in de zomer als in de winter worden toegepast.
De AGP 1414 graffiti remover kan zowel koud als warm toegepast worden.
In warme toestand zal de graffiti removal echter sneller verlopen.

Alkalische graffiti remover

 

Graffiti removal met AGP Wipes

AGP Wipes - Graffiti removal doekjes

Graffiti removal met SCRUBS® Reinigingsdoekjes voor graffiti en spuitverf combineren een kwalitatieve graffiti remover met een absorberende, ruwe doek die geen krassen achterlaat. Met de AGP removal doekjes kan graffiti en spuitverf worden losgeweekt en verwijderd.

Het graffiti removal doekje absorbeert de overtollige verf en houdt dit vast zonder dat de verf weer op het oppervlak terecht komt.

Graffiti removal doekjes

Meer informatie over onze graffiti removers?

Wilt u meer informatie over onze graffiti removers neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn u graag van dienst met een gedegen advies over de juiste graffiti remover voor iedere ondergrond.