De specialist in het verwijderen van graffiti, anti graffiti coatings, graffiti remover en graffiti verwijder machines.
U bent op pagina: Home > Producten > AGP 300 - Graffiti beschermlaag

AGP 300 - Graffiti beschermlaag

Beschrijving AGP 300:

De AGP300 graffiti beschermlaag is een kleurloze en oplosmiddelvrije tweecomponent permanente anti graffiti coating. Deze superieure coating is bestendig tegen chemische stoffen, solventen en UV-stralen.

AGP300 is een doorschijnende beschermlaag die op een geschikte, doorschijnende of gekleurde, grondlaag wordt aangebracht. Contacteer ETS Europe voor meer informatie betreft geschikte grondlagen. De unieke samenstelling van AGP300 zorgt ervoor dat aangebrachte graffiti een druppeleffect vormt op het oppervlak. De graffiti kan zo op een eenvoudige manier van de graffiti beschermlaag AGP300 verwijderd worden zonder hardnekkige graffiti verwijderaar te gebruiken en zonder sporen of schaduwen na te laten. AGP300 is geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen.
De AGP300 graffiti beschermlaag zorgt ook voor een goede weerstand tegen vuil, maakt het oppervlak makkelijk te onderhouden, duurzaam en waterafstotend.

Gebruik en toepassingen AGP 300 graffiti beschermlaag:

AGP300 is geschikt voor harde en poreuze oppervlakken. Op poreuze oppervlakken is een afdichter vereist. Contacteer ETS Europe voor meer informatie betreft geschikte afdichters en grondlagen voor zowel harde en poreuze oppervlakken. Typische toepassingen voor het gebruik van de AGP300 graffiti beschermlaag zijn publieke plaatsen waar graffiti een probleem vormt zoals treinstations, openbaar vervoer, metro's, parkings, trappenhallen, gebouwen...

Muur met graffiti voor behandeling met graffiti remover Muur met graffiti na behandeling met graffiti remover Tunnel met graffiti voor behandeling met graffiti remover Tunnel met graffiti na behandeling met graffiti remover

Belangrijste voordelen van de AGP300 beschermlaag:

  • Ontmoedigd nieuwe graffiti aanbrenging door onmiddellijke druppelvorming van de graffiti verf
  • De graffiti kan gemakkelijk verwijderd worden door middel van niet-agressieve reinigingsproducten
  • Volledige graffiti verwijdering zonder resterende schaduwen
  • Geurloos
  • Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen
  • Uitstekende weersbestendigheid

Beperkingen AGP300:

  • Niet water doorlaatbaar
  • Volledige graffiti bescherming na 48 uur
  • Niet aanbrengen tijdens kans op regen, mist of vrieskou

Meer informatie over de graffiti beschermlaag AGP 300?

De graffiti beschermlaag AGP 300 is rechtstreeks bij ons te bestellen of bij één van onze dealers. Voor meer informatie over AGP300, de toepassingsmogelijkheden, bestellingen of voorbeelden, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen U zo spoedig mogelijk.