De specialist in het verwijderen van graffiti, anti graffiti coatings, graffiti remover en graffiti verwijder machines.
U bent op pagina: Home > Producten > AGP 500 - Semi-permanente anti graffiti coating

AGP 500 - Semi-permanente graffiti beschermlaag

Beschrijving AGP 500:

De verwijderbare graffiti beschermlaag AGP 500 is geschikt om muren tegen alle soorten vuil te beschermen (graffiti, affiches, waterspatten,...) Daar waar geen permanente beschermlagen gebruikt mogen worden (monumenten enz..) Deze verwijderbare graffiti beschermlagen zijn meestal geheel kleurloos. Ze tasten de ondergrond niet aan waarop het wordt aangebracht (stenen, beton, bakstenen, cement,...). De beschermlaag laat de ondergrond ademen en maakt gashoudende uitwisselingen mogelijk zoals lucht/waterdamp. De graffiti beschermlaag AGP 500 is eveneens een vochtwerend middel voor oppervlakken en een versterker voor materialen die sterk beschadigd zijn door luchtbevuiling, door zandstralen of zure regen.

 

AGP500 wordt op vochtige oppervlakken gebruikt (niet met water doordrongen muren). Na reiniging met een hogedrukreiniger, kan de semi-permanente graffiti beschermlaag onmiddellijk worden aangebracht. De AGP500 beschermlaag wordt in twee lagen aangebracht. Er moet dus geen tijd voorzien worden tussen het aanbrengen van de eerste en de tweede laag gedurende welke de muur wederom beklad kan worden met graffiti.

 

AGP 500 is bijzonder omdat het graffiti kan verwijderen zonder de hulp van dure reinigingsproducten die schadelijk zijn voor het milieu. Inderdaad, het biedt weerstand tegen koud water en tegen hoge druk (80 bar), maar de laag (en dus ook de graffiti) kan verwijderd worden onder hoge druk (50 tot 100 bar) en met warm water (70 tot 80 °C).

 

Nadat de graffiti is verwijderd, is het voldoende om een beetje product op het gereinigde oppervlak aan te brengen om een nieuwe bescherming te waarborgen. De ondergrond mag zelfs nat zijn om de 2 nieuwe semi-permanente lagen aan te brengen.

AGP 500 - Semi permanente graffiti beschermlaag. AGP 500 - Verwijderbare graffiti beschermlaag. AGP 500 is zeer mileuvriendelijk, omdat deze coating watergedragen is. AGP 500 is biologisch afbreekbaar.

Bijzondere voordelen AGP 500:

  • AGP 500 biedt uitstekende bescherming tegen indringing van graffiti
  • Bestand tegen indringen van oliën, oplosmiddelen, vetten en vele chemicaliën
  • Zeer mileuvriendelijk, omdat deze coating watergedragen is.
  • Slijt- en stootvast
  • De AGP500 beschermlaag is UV-bestendig
  • Water- en weersbestendig
  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • Toepasbaar op onder andere: beton, staal, kunststof en houten ondergronden, ook op gelakte ondergronden
  • Biologisch afbreekbaar